KORONA-OHJEISTUS

Viranomaisohjeet

 

Varsinais-Suomi on edelleen koronaepidemian leviämisvaiheessa. Noudatamme voimassa olevia THL:n sekä AVI:n määräyksiä ja ohjeita. Lounais-Suomen aluehallintoviraston määräysten mukaisesti tapahtumaan osallistujien pitää pystyä tosiasiallisesti välttämään lähikontaktia toisiinsa. Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan. Tästä syystä pyydämme kaikkia kilpailuun saapuvia noudattamaan seuraavaa ohjeistusta.

Tapahtumaan saapuvan velvollisuudet

  • Kilpailupaikalle ei saa saapua, jos henkilöllä (tai hänen perheenjäsenellään) on koronaviruksen oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Mikäli kuulut riskiryhmään, suosittelemme harkitsemaan osallistumisen tarpeellisuutta. 

  • Pidä 2 metrin turvaväli muihin henkilöihin/seurueisiin sekä ulkona että sisällä.

  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Käsihuuhdetta on saatavilla mm. sisäänkäyntien yhteydessä.

  • Suosittelemme käyttämään kasvomaskia, erityisesti aina sisätiloissa sekä silloin, kun turvavälin pitäminen on hankalaa.

Tarkempiin THL:n ohjeisiin voit tutustua TÄÄLTÄ.

Varotoimista huolimatta koronatartunnan mahdollisuus on aina olemassa. Mahdollisten tartuntojen tiedottamiseksi ja jäljitettävyyttä helpottamaan pyydämme tapahtuma-alueelle tulevia katsojia jättämään yhteystietonsa oheisella lomakkeella. Lomakkeen tietoja ei käytetä muuhun kuin mahdollisiin tartuntajäljityksiin. LOMAKE