JOUKKUEET

Joukkuekilpailu
 

Joukkuekilpailut kilpaillaan sunnuntaina 29.8.2021!

SAGI:n jäsenseurat voivat nimetä jäsenistään jokaiseen säkäluokkaan joukkueen, jonka koko on neljä koirakkoa ja yksi varakoirakkoa (4+1) paitsi pikkuminiluokassa, jossa koko on kolme koirakkoa ja yksi varakoirakko (3+1). 

Osallistuvilla koirilla tulee olla osallistumisoikeus ylimpään tasoluokkaan.

Yhdistelmäjoukkueista ja edustusoikeuden siirroista lisää Osallistumiskriteerit ja säännöt -sivulla.

Karsintaradan lähtöjärjestys arvotaan. Joukkueen sisäinen lähtöjärjestys on ilmoittautumisen mukainen ja joukkueen kaikki jäsenet suorittavat radan peräkkäin (ei kuitenkaan viestinä). Finaaliradan lähtöjärjestys on karsintaradan tulosten mukainen käänteinen järjestys.

Joukkueen koirakoiden järjestys tulee Kitun ilmoittautumisen mukaisesti,  mutta toimitathan joukkueen sisäisen suoritusjärjestyksen myös tällä lomakkeella. Lomake tulee toimittaa ilmoittautumisen päättymiseen mennessä.

Mikäli joukkueen suoritusjärjestystä halutaan muuttaa, tulee lomake täyttää ja lähettää uudelleen. Lomake sulkeutuu ke 25.8. klo 18, jonka jälkeen vain poisjäännin vuoksi voidaan tehdä muutoksia joukkueen sisäiseen suoritusjärjestykseen (varakoirakko menee lähtökohtaisesti poisjääneen koirakon tilalla). Poisjäännit tulee ilmoittaa koetoimitsijalle tekstiviestillä.

Ilmoittaudu joukkuekilpailuun KITU:ssa!
Ohje joukkueilmoittautumiseen.

 

Ilmoittautuminen päättyy 12.8.2021

Huom: KITU:ssa vain seuratunnukset omaava voi tehdä joukkueilmoittautumisen!

Ilmoittautuneet joukkueet voit tarkistaa täältä. Ilmoittautuneiden listaa ylläpidetään päivittäin käsin, ilmoittautuneet lisätään klo 21 mennessä.